Градът се намира в Югозападна България и е един от спа курорти, с красиви и приятни хотели в Сандански. Вековете след това на мястото на Сандански са се заселили славяни които дават името Свети Врач на града.

Днес град Сандански предлага множество възможности за отдих и туризъм в града превърнал се в модерен спа център.

Археологическият музей в Сандански се гордее това, че притежава една от най-богатите експозиции в страната. Сградата на музея е изградена над базилика от древни времена и там могат да се видят артефакти от различни епохи.

Сандански се може да се похвали и с прекрасния си градски парк, който е изключително приятно място за почивки и разходки.

Близо до Сандански се намира и най-малкият град в България, уникален и изпълнен с красота и история Мелник си заслужава да отделите време да му се полюбувате. Близо се намира и град Петрич, около когото се е небезизвестната местност Рупите. На това място небезизвестната врачка Ванга, направила много пророчества е прекарала последните години от живота си.

Околността на Сандански се отличава с топлия си климат, зимата е мека и рядко има снеговалежи.

През лятото на 2013 година туристите имат възможност предварително да изберат перфектният за тях хотел и да направят ранни записвания за да могат да се възползват от уникалните оферти на ниски цени. В почти всеки хотел в Сандански можете да се отдадете на релаксираща спа почивка. Прекрасните условия в хотелите в Сандански Ви гарантират една незабравима почивка в Сандански. Ще откриете разнообразни услуги в Сандански, спа, хотелски услуги, балнеология, санаторими и много други. Хотелите в Сандански е Ви посрещнат топло и ще осигурят всичко необходимо за пълноценната Ви почивка в Сандански.
За пролетния сезон хотелите предлагат много изгодни намаления. Изживейте един несравним Великден 2014.

Back to top button
error: Content is protected !!