ЛюбопитноСандански

Предложение за 5 звездна почивка

5 звездният парк хотел Пирин е разположен на край река Санданска Бистрица. Хотелът работи целогодишно предоставяйки на гостите си прекрасни условия за спа почивка, организирано на фирмено мероприятие или уикенд този хотел в Сандански. В спа центъра на парк хотел Пирин се използва минерална вода доказала лечебните си качества за лечение на периферната нервна, дихателната и опорно двигателните системи. Гостите на парк хотел Пирин имат възможността да посетят туристическите маршрути в Пирин планина или да се възползват от условията за спорт в хотела предлагащи ски, тенис и голф. Професионални аниматори ще забавляват и развличат децата в специално изграденият детски център в хотела осигурявайки условия за пълноценна спа почивка в хотелите в Сандански за родителите.

Местоположние:
Хотелът е разположен на около 1 километър от централната градска част на Сандански. Самият град е разположен на 65 километра от Благоевград, 160 километра от София и 300 километра от Пловдив.

Настаняване:
На разположение на гостите на хотела са няколко вида помещения:
– 6 лукс апартамента състоящи се от спалня и дневна;
– двойни луксозни стаи разполагащи с две отделни легла или спалня;
– 2 президентски апартамента разполагащи с дневна и 2 спални.
Апарт комплексът на хотел Пирин разполага с общо57апартамента разделени в 10 къщи изпълнени в гръцки стил. Апартаментите покриват стандартите на 4 звездни хотелски партаменти и са оборудвани с мини бар, сателитна телевизия, радио, телефон, сейф, безжичен интернет, баня и тоалетна, климатик, вана или душ кабина, телефон и сешоар.
В апартаментния комплекс към парк хотел Пирин се предлагат 9 апартамента с една спалня, 46 апартамента с две спални, 2 апартамента с три спални. Всички те са оборудвани с климатик, 2 телевизора, душ-кабина или вана, кухненски бокс, 2 или 3 самостоятелни санитарни възела и сешоар.


На разположение на всички посетители на хотела са прекрасните условия и изключителна кухня предлагани в заведенията към хотела. Хотелът предлага средиземноморски ресторант разполагащ с лятна градина и капацитет от 180 места, балкански ресторант с капацитет 150 места, лоби бар за до 100 души и пиано бар за приятни моменти сред изискана обстановка.

Спортните натури и любителите на активната почивка ще открият в рамките на хотела възможности за разнообразни спортове и възстановителни процедури. Спортната и възстановителна база на хотела разполага с детски басейн, плувен басейн с турбо джетове, сауна парк и водно огледало, фитнес зала с инструктори и джакузи.

Модерният спа център на хотела предлага на гостите голям избор от спа услуги като тангентор, медицински спа процедури с лекарски кабинет, термален басейн, физиотерапии, лечебни процедури и инхалации. Спа и Wellness процедурите имат отличен възстановителен ефект на тялото и спомагат за пълна релаксация. Това са процедури като балансиращи и успокояващи спа терапии, различни масажи, козметични процедури, мезотерапия и аромотерапия.
Спа центъра към парк хотел Пирин разполага и с ВИП зона, която ще изненада гостите на хотела с романтична вана в комбинация с аромотерапия, парна сауна Сараил и кът за релакс за двама.

Парк хотел Пирин разполага с общо 6 конферентни зали, подходящи за провеждането на семинари, бизнес срещи, презентации, празненства и фирмени мероприятия.

Име на залакапацитет
Зала Вихрен10
Зала Дезудава14
Зала Бистрица35
Зала Сандански50
Зала България260

Всички зали са оборудвани с необходимата техника за провеждане на събития. Оборудването включва екран, озвучителна техника, шрайбпроектор, безжичен интернет достъп, флипчарт и мултимедия. Хотелът разполага и с бизнес център с 4 компютъра.

Show More

Подобни статии

Back to top button
error: Content is protected !!