Любопитно

Приключения в лятно време

В следващите редове ще ви предложим нещо интересно и забавно, което може да правите по време на лятната си ваканция. Истинско приключение за любителите на нови усещания и природата може да откриете по устието на река Велека. То се намира само на няколко километра от Лозенец.

В Лозенец определено туристите в последните години стават все повече и повече. Туристическите условия се подобряват с всеки изминал сезон, а природните дадености го правят още по – привлекателна дестинация. Туристите тук си тръгват много доволни от местата за настаняване и любезността на местните. За това можем да ви предложим един вариант за нощувка в хотел с басейн в Лозенец, който много ще ви допадне, предлагаме ви да разгледайте сайта на хотела за повече информация – http://emberli.com/

След като сте си намерили къде да прекарате няколко летни дни до морето е време и да планувате всеки ден. За любителите на разходките и природата на България предлагаме да си подарят една положителна емоция и пълно презареждане на батериите чрез разходка с лодка по река Велека, която се влива в Черно море. Разходката ще ви отпрати навътре в джунглата, за осъзнаете истинските природни дадености, които предлагат нашите земи.

Разходката се случва на територията на Природен парк Странджа, където всичко е защитена зона. Може да видите много застрашени и уникални растителни и животински видове, където ги няма никъде другаде.

В програмата на разходката с лодка се включва пътешествие по продължение на реката до място до което е позволено това, а по – нататък не се допуска нито плаване нито риболов и няма никаква намеса от човешка река. След това се посещава един от най – красивите плажове – Северния на Синеморец. Живописно място, на което морската вода е кристална, от едната страна на ситния пясък е морската вода, а от другата реката.

Разходката е около 2 часа, по време на които ще се почувствате като изследователи на дивата природа с приключенски дух и ще имате възможността да се порадвате и полюбувате на всички представители на флората и фауната и величието на българската природа.

Show More

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
error: Content is protected !!