СанданскиХотелиХотели Снадански

Хотел Свети Никола

Информация за обекта
  • Хотел Свети Никола
  • Адрес: Сандански, Площад България
  • Телефон: 074 633 035
  • E-mail: hotelstnikolas@abv.bg

Хотел Свети Никола е разположен в централната градска част на Сандански. Хотелът ще ви очарова с луксозната си атмосфера, стилът си и съвременните удобства предложени Ви за вашата почивка в Сандански. Хотел Свети Никола целогодишно е с отворени врати за туристи и е изключително подходящ както ваканционни почивки така и за бизнес срещи и пътувания. Този прекрасен хотел ще ви предложи 63 двойни стаи, 7 апартамента и 21 единични стаи. Във всички стаи и апартаменти ще откриете климатик, телефон, собствен санитарен възел и телевизор, а в луксозният апартамент ще можете да се насладите на релаксиращи моменти в джакузи.

Ресторантът на хотела предлага богато меню с напитки и майсторски приготвена българска кухня в духа на традициите, а таверната направена в традиционен гръцки стил ще придаде настроение с музикалната си програма с бузуки, гръцката си кухня и чевермето на дървени въглища. За любителите на сладките изкушения снек бара на хотела ще предложи изключително добър асортимент сладки изкушения, пици и напитки.

Хотелът предлага прекрасни възможности и за провеждане на бизнес и фирмени мероприятия.
Гостите могат да се възползват от закрит басейн, фитнес зала, джакузи, парна баня, тераса за слънчеви бани, сауна, зала за масаж и солариум.

Show More

Подобни статии

Back to top button
error: Content is protected !!