Други хотелиХотели

Апарткомплекс Лонг бийч – Шкорпиловци

Информация за обекта
  • Long Beach Resort
  • https://www.longbeachresort.bg/
  • к.к. Шкорпиловци, Варна, България
  • 0895 537 773
  • Работно време: 24/7

Апартаментен комплекс Лонг Бийч: Идеалната почивка в Шкорпиловци

Шкорпиловци, с пясъчните си плажове и кристалните води, е предпочитано място за почивка по родното Черноморие. Точно там, на първа линия, се намира Лонг бийч – комплекс от затворен тип, предлагащ комфорт и отлични възможности за отмора. 


Модерен дизайн и съвременни удобства

Комплексът разполага с общо 10 сгради с индивидуални интериори. Лонг бийч предлага различни типове апартаменти за настаняване – от  студиа до президентски апартаменти с три спални. Някои от апартаментите са оборудвани с кухненски бокс, други предлагат гледка море. Може да се развихрите и да приготвите нещо вкусно и да се насладите на храната си, докато се любувате на морето. Удобствата на помещенията включват индивидуален климатик, LCD телевизор. 


Цветни градини и чудна зеленина

Градините в Лонг бийч са отлично поддържани, обгърнати от зеленина и пъстри цветя. Подходящи за разходка, за фон на вашите снимки, да се насладите на любимо четиво или просто да си подарите мигове на тишина и спокойствие. 


Бизнес или лични събития

Комплексът може да бъде отличен избор, ако ви предстои сватба или планирате конференция. Началото на своята приказка може да напишете в Лонг бийч. 

Апартхотелът подарява безплатно настаняване на младоженците в апартамент лукс, както и възможност за предварителна дегустация на избрано меню. Ако планирате да поканите до 130 гости, основният ресторант ще може да ви посрещне в уютната си атмосфера. 

Лонг бийч може да бъде ваш доверен партньор и за делови мероприятия. Планирайте бизнес среща, конференция, семинар. От страна на комплекса ще получите пълно съдействие по организирането на събитието, техническо оборудване и съдействие при нужда от телефон, принтиране, сканиране, превод. 


Релакс и вкусна храна

Едно от най-големите предимства на апарт комплекс Лонг Бийч е неговата близост до плажа. Само на няколко минути пеша, гостите могат да се насладят на златистия пясък и топлите води на Черно море. А насладата от почивката може да бъде още по-голяма, ако вземете питиета от плажния бар или похапнете в основния ресторант на комплекса. В ресторанта се сервират вкусни ястия от международната кухня, които отлично се комбинират с предлаганите първокласни вина. Може да релаксирате и в басейна на хотела. 


Резервирайте още днес

Като комплекс с апартаменти, Лонг Бийч ви предлага уникалната възможност да съчетаете хотелски удобства със самостоятелност. Независимо дали сте семейство, двойка или група приятели, ще може да създадете незабравими спомени от почивката ви на българското Черноморие, и по-точно в Шкорпиловци. 

Show More

Подобни статии

Back to top button
error: Content is protected !!