Други хотелиХотели

Хотел Икономов Спа

Информация за обекта
  • Хотел Икономов Спа
  • Адрес: Банско, ул. Христо Матов 11
  • Телефон: 089 685 5927
  • E-mail: ikonomov_spa@abv.bg

Пътували ли сте скоро в северен Пирин? Каним ви на разходка до Банско, едно градче в област Благоевград, което се слави като най-посещаваният зимен български курорт. Когато търсите къде да се настаните, определено ще ви посъветваме да се насочите към някой семеен хотел до лифта Банско. Уюта в съчетание с удобно местоположение ще наклонят везните именно натам.

Като един истински гид в туризма ще си позволим да ви предложим едно прекрасно м26тенце, което заслужава своето място под прожекторите, а именно Хотел Икономов Спа. Стаита са стилно обзаведени с етно елементи в интериора и страхотна задушевна атмосфера, а това в съчетание с релакс зона прави избора наустоим.

И като казахме релакс зона, тук можете да се сгреете в джакузито след дългия студен ден по пистите. А защо да не наградите тялото си отпускащ масаж, като се оставите в ръцете на квалифицирани професионалисти кинезитерапевти и рехабилитатори?! И това не е всичко. Малкият семеен хотел до лифта ще ви предложи още и финландска сауна. Финландската или суха сауна спомага да изчистим своето тяло от токсините като го загрява и по този начин стимулира потните жлези и изпотяването. Тишината и спокойствието в помещението пък ни отърсва от стреса и напрежението, което сме натрупали в своето забързано ежедневие. И не на последно място към ползите ще добавим, че финландската сауна е и „средство“ за отслабване, защото с една ще изгорите около 300 калории, което се равнява на лека тренировка.

Да отмести поглед навън и да видим какво се случва в градината на хотел Икономов Спа. А там е вечно зелено! Иглолистни дървека, кипариси, овошки, зелени храсти, ароматни рози и пъстри цветя, всичко в една феерия от свежест. За да се насладите на тази гледка, докато пийвате своето кафе или похапвате вкусно, домакините разполагат с просторна, деликатно осветена веранда и маси на открито. А ако сред вас има майстори кулинари, на ваше разположение е външно барбекю.

Show More

Подобни статии

Back to top button
error: Content is protected !!