Любопитно

Световни звезди с концерти в Пловдив през юли

Ако не сте били в Пловдив, това лято трябва задължително да посетите града. И не, нямаме предвид само заради многото забележителности, а и заради богатата музикална програма. Предстоящите летни месеци се очертават изпълнени с много и интересни събития.


През юли в Пловдив ще има много концерти. Родни и световноизвестни звезди ще зарадват пубиката. В случай че не сте от града, ще трябва да потърсите хотел в Пловдив, където да отседнете. Няма да ви е трудно да намерите. Има стотици опции, при това за всеки джоб.


Ето някои от групите и изпълнителите, които ще пеят в Пловдив този юли.


Smokie
Тази година стават 50 години от създаването на британската рок група. Smokie и преди са били в Пловдив, но тази година ще бъде още по-вълнуващо заради 50-годишния юбилей. Почитателите на „Living Next Door to Alice“ и „Needles and Pins“ ще могат да чуят любимите си песни на живо. Концертът е планиран за 28 юни от 20:00 в Летния театър.


Михалис Хаджиянис
През юли на сцената на Античния театър пък ще се качи Михалис Хаджиянис. Името му е запазена марка за нежен глас, харизма и емоционални изпълнения. Концертът ще бъде възможност за всички фенове на гръцката музика да чуят на живо “Не тръгвам” (Den Fevgo). Концертът ще бъде на 8 юли от 21:00 часа.


Hills of Rock
Фестивалът за метъл и рок ще продължи цели 3 дни – от 25 до 27 юли. На Гребната база ще може да чуете групи със световна популярност като Bring Me The Horizon, Pain, Loathe, Baroness, Ghøstkid, Me and My Devil. Сами виждате, тазгодишното издание на фестивала ще събере феновете с някои от най-големите имена в рок музиката.

Запалихме ли интереса ви? Планирайте посещение в града под тепетата и потърсете хотел в Пловдив, където да отседнете. Освен с богатото си културно наследство, Пловдив се гордее и със своята “айляк” култура и гостоприемство.

Show More

Подобни статии

Back to top button
error: Content is protected !!