Други

Изборът на бански костюм за море

Трябва ви нов бански, за задаващото се лято, но не знаете какво точно да изберете. Банският е онази част от летния тоалет за плажа, която може да направи денят ви изпъстрен с положителни емоции, но може да го превърне в истински провал. Представете си само, неудобно горнище, което създава ангажимент, всеки път да го проверявате, когато се изправяте от шезлонга, а какво остава ако влезете в морето при вълнение.

Да не споменаваме и „женските“ дни, които така и така са истинско изпитание за всяка дама на плажа, а щом банският не е това, което очаквате, то денят ви гарантирано ще се превърне в „ад под слънцето“. За да избегнете тези конфузни и меко казано дискомфортни ситуации, избрахме 6 бански тоалета, съобразени с различните форми у жените.

Изберете онзи бански костюм, които ще подчертае достойнствата ви, ще извае фигурата, ще маскира недостатъците и ще ви накара да се чувствате великолепна на плажа. Него именно комбинирайте с увереност, дадена от бялата рокля: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/уверени-в-бяла-рокля:

  1. Бански за жени с пищни форми – екзотичните цветя отвличат вниманието от пищните задни части и бедра, които всъщност може да прикриете и с красиво парео на кръста.
  2. Бански за дами без талия – черното винаги прави фигурата по-стройна, а избор на цял бански в черно е идеален за дами без женска талия. Ако в модела има и бели съчетания, ивици или ленти, те ще засилят ефекта му.
  3. Бански за твърде слаби момичета и с мъжка структура – бански с долнище тип шорти и горнище сутиен или бански с бикини и драпиран в страни топ са идеално решение за слабичките момичета. Те са по-невинни и определено подчертават момичешкото у притежателките си.
  4. Бански за прекалено голям бюст – геометричните орнаменти са идеални за отвличане на вниманието, въпреки, че други плащат за пищни гърди. Моделът задължително трябва да е със стабилна кройка и горнището тип сутиен, чиито презрамки минават не през врата, а през раменете. Последното, с цел стабилна подпора за гърдите.
  5. Бански за малък бюст – сутиен на бански с флуорни мотиви ще маскира малкия бюст, визирайки на него. Горнището задължително трябва да е с твърди части и подплънки, а ефектната разцветка, визуално ще създава усещане за големи гърди. За долнище, най-добре е да се спрете на бикини.
  6. Бански за дами с коремче – това е т.нар. „танкини“ бански. Той е от две части и представлява топ и бикини. Това е идеалният вариант за маскиране на коремчето, както и съчетанието с подходяща дреха: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дълга-рокля-злати-розово.
Show More
Back to top button
error: Content is protected !!