СанданскиХотелиХотели Снадански

Хотел Медите – Сандански

Информация за обекта
  • Хотел Медите
  • Адрес: Поленица, Поленишки път
  • Телефон: 088 836 6000
  • E-mail: hotel@hotelmedite.com

Хотел Медите – Сандански представлява модерен балнеоложки и бизнес и балнеоложки хотел, разположен на съчетаващо климат и природа място. Намира се във вилната зона на Сандански в полите на Пирин хотелът притежава уникална гледка града. Хотелът е разположен на мястото където се е намирала Ботаническата градина на Сандански и притежава с уникален парк в който могат да се видят прекрасни водни каскади и красиви растения. Гостите ще имат възможността да се настанят в стилно и модерно обзаведените стаи вдъхнали специфичната атмосфера създадена от хотела. На почиващите се предлагат общо 3 апартамента и 23 двойни стаи, като всяка от тях разполага с климатик, сателитна телевизия, хладилник, радио, баня с тоалет, интернет,.
Хотелът предоставя отлични условия за фирмени мероприятия, конференции и бизнес срещи, както и за тренировъчни лагери на футболни отбори. Разполага с конферентна зала, лоби-бар, бизнес и интернет център, компютър, необходимата аудио и видеотехника, факс и копирна техника.
Освен това в комплекса ще можете да се възползвате от закрит и открит басейн, масажи, сауна, мини футбол и тенис корт. За любителите на други спортове се предлагат джип-сафари и конна езда.

Show More

Подобни статии

Back to top button
error: Content is protected !!