Любопитно

Село Кошарица

През последните години се забелязва тенденция, сочеща, че все повече туристи търсят за настаняване по време на лятната си почивка апартаменти под наем в Кошарица, които да наемат. Това е така, защото населеното място предлага отлични туристически условия не само за нощувка, но и като приятна дестинация с красива природа.

Местността в която е разположено селото е изключително красива и живописна, предлагаща спокойствие и същевременно златистия пясък на плажовете и нощния живот на Слънчев Бряг са само на 4 километра от тук. Един от основните плюсове на това място за настаняване на почиващи туристи е, че то е запазило все още чистотата и природните си дадености. Това, че е в подножието на Стара планина и предлага близост до морето привлича почиващи не само от страната, но и от чужбина, които идват тук всяка година.

Кошарица се развива много в последните години и може да предложи всичко зя всеки, заради местоположението си. Разкриват се гледки към Стара планина и същевременно към някои от най – известните летни курорти като Слънчев Бряг, Поморие и Несебър. Подходящо е за всякакъв тип посетители, дори и за тези, които са фенове на различни активности.

Тук идват почитатели на планинското колоездене и такива обичащо разходките сред природата. Има най – различни пътеки и туристически маршрути, по който ще имате възможността да се любувате на красивата българска природа, да посетите намиращия се наблизо резерват Калината, да практикуват любим спорт като лов и риболов.

Подканваме ви да планирате следващата си почивка през лятото в Кошарица и да се насладите на умелото съчетание на планина и море, на спокойствие и интензивен нощен живот, на релакс сред басейн от хотела или на пясъчен плаж. Определено няма да съжаляване и ще се върнете тук отново и отново.

Show More

Подобни статии

Back to top button
error: Content is protected !!