СанданскиХотелиХотели Снадански

Парк Хотел Пирин – Сандански

Информация за обекта
  • Парк Хотел Пирин
  • Адрес: Сандански, ул. Хидрострой 27
  • Телефон: 074 635 600
  • E-mail: reservations@parkhotelpirin.com

Парк Хотел Пирин – Сандански се разполага само на 300 метра от парка на града. От сградата на хотела има прекрасна гледка към Беласица и Пирин, а Река Санданска Бистрица вие водите си пред комплекса.
Хотелът предлага на гостите си общо 76 двойни луксозни стаи, 2 президентски апартамента, 2 апартамента лукс, 4 апартамента ВИП. Във всички тях ще откриете минибар, радио, сателитна телевизия, луксозна баня с вана, интернет и душ кабина.

Хотелът ще достави удоволствие на почиващите с средиземноморска и традиционна българска кухня, а бизнес центърът ще удовлетвори и нуждите на бизнесмени и конгресмени.

Модерно оборудван, според всички стандарти действащи в Европейския съюз, Балнео и СПА центърът на хотела ще даде възможност на гостите да се възползват от уникална комбинация от традиционни балнео процедури основани на характеристиките на климата и минералните води на Сандански и характерните за България билки и аромати като розовото масло. Огромно разнообразие от СПА и Уелнес програми и процедури ще доставят така желания релакс и отпускане в атмосферата на хотела.

Show More

Подобни статии

Back to top button
error: Content is protected !!