Любопитно

Кола под наем – как да изберем на кого да се доверим?

Пътуванията винаги са по-приятни, когато са с по-нови и качествени автомобили. Предлагаме ви да използвате rent a car. За ваше огромно улеснение повечето фирми предлагат дългосрочен наем. Ако ще пътувате на дълги разстояния и си търсите добър рент а кар в София, вижте тук. Повечето фирми предлагат лесна онлайн резервация, плащане, депозит и потвърждение, на достъпни за всеки клиент цени.


Защо и как да изберем определен рент а кар в София?

Рент а кар услугите са много подходящи в някои непредвидени ситуации. 

Едно от важните неща, по които може да си изберете кои коли под наем да наемете е тяхната луксозност, класът и моделът им. Класът на една кола може да изберете според вашите нужди и цели. 

Друго важно нещо за клиента е цената, която ще заплати при наемането на автомобил. В повечето случай тя е определящата. Зависи от много неща, например от модела и класа на автомобила, от екстрите, с които е оборудвана той и не на последно място годината на производство.


За какъв период от време може да се възползвате от дългосрочен наем на коли в София?

Почти всички рент а кар центрове позволяват колите им под наем да се заемат както за по-дълъг, така и за по-кратък период от време. Разбира се цената ще се увеличава драстично, но удобството при кола под наем е изключително голямо.


Няколко полезни съвета при вземане на кола под наем.

Първото нещо, което може да направите е да си запазите автомобилът, който желаете за вашия желан период. Това ще ви улесни изключително много, защото ако вашата почивка е през натоварените летни дни, заетостта на колите е огромна и има голяма вероятност исканият от вас автомобил да не е наличен. 


Друго важно нещо е да избирате колата според вашата необходимост. Когато сте повече пътници в колата, трябва да се предвиди и размерът на багажника. 


Трябва да обръщате внимание и на застраховките на дадените автомобили, защото в някои фирми застраховката е няма, а е включена в цената. При тези фирми цените на колите са драстично по-ниски от други, но след връщане на автомобилът се начисляват допълнителни разходи и оскъпяват наема. Затова трябва да внимавате, защото на пътя, вие сте отговорен за колата. Тя трябва да има всички нужни документи и застраховки, които законът задължава.


Може ли да наемете кола с личен шофьор? 

В някои фирми се предлага опцията да си наемете личен шофьор. Ако вие сте възпрепятствани поради някакви причини и не можете да управлявате колата, може да се възползвате от личен шофьор. Това е много удобен начин, ако искате просто да пристигнете от една локация на друга. Така не сте длъжни да връщате колата до началното място, от където сте тръгнали. 


Пътуване в чужбина

Ако ви се налага да пътувате в чужбина с нает автомобил, трябва да знаете какво трябва да направите преди това. Едно от най-важните неща е да информирате фирмата, от която сте наели колата. Това е необходимо, защото тя трябва да ви издаде документ за разрешение.

Show More

Подобни статии

Back to top button
error: Content is protected !!