Други хотелиХотели

Хотел Бест Бутик

Информация за обекта
  • Хотел Бест Бутик
  • Адрес: Стара Загора, бул. Свети Патриарх Евтимий 79
  • Телефон: 088 250 3438
  • E-mail: bbh@hotel-stz.com

След прочитането на по- долу написаното ще бъдете запознати с най – добрия четиризвезден бизнес хотел в Стара Загора и на Балканите! Той е в центъра на града и предлага на туристите, които го посещават много стил и класа.

Вътрешния интериор на хотела е дизайнерски, а всяко отделно помещение за нощувка има свой собствен уникален стил. Обърнато е внимание и на най – малкия детайл, атмосферата е предразполагаща към приятен и незабравим престой. Стандарта на хотел а е много висок и грижите за това са непрестанни. Хигиената е на високо ниво също.

Модерното оборудване на стаите включва удобни легла, качествени матраци, възглавници и завивки, телевизор с кабелна, зареден мини бар, собствен санитарен взел, хотелска козметика, безплатен интернет, сейф и много други.

По време на престоя си ще имате възможността лесно да се доберете до централните забележителности, административни сгради и транспортни станции. За тези, които са почитатели на пълното разпускане се предлага релакс зона, в която ще откриете масажно студио, фитнес, сауна, ледена стая и други.

Тези пък, които пътуват по бизнес ще се зарадват на модерния бизнес център, оборудван със съвременна техника. Той може да предложи 2 отделни зали, едната с капацитет от 12 места, а другата с капацитет от 90 места. Там ще откриете проектори, флипчартове, озвучителни системи с жични или безжични микрофони, високо скоростна интернет услуга и много други улеснения, които ще ви помогнат за конкретния вид събитие.

Бест Бутик Хотел също така предлага изискан ресторант с гурме кухня и шоу кукинг. Менюто е изключително богато, а ястията са приготвени от висококачествени продукти и всичко е съобразено със сезонните предложения. Ресторанта и лоби бара на хотела ще ви изненадат с впечатляващата обстановка и атмосфера, която се подчертава от всеки един детайл на интериора и мореднистичното осветление.

Определено ще останете доволни от престоя си и ще искате да се върнете отново. Това са мнения на клиенти, отсядали в хотела.

Show More

Подобни статии

Прочети още
Close
Back to top button
error: Content is protected !!