Други

Стил и декор за интериори във флорални цветя

Цветята могат да влязат в дома ви и да пренесат пролетно лятното анстроение. Как да стане това, предлагаме ви сега да научите.

Съветите ни бяха предоставени с любезното съдействие на фирма по почистване на мазета и тавани.

Яркото покритие може да промени интериора до неузнаваемост и да направи смела нота в дизайна на стаята. Но за да не се прекалява с цветя, по-добре е да ги използвате в дози.

Например, тапети с орхидеи, червени макове или светлочервени цветове на далии, привличат толкова много внимание към себе си. Често се поставят в стая с ярко тапицирани мебели или да се окачват на завеси с богат нюанс. Затова нека обзавеждането запази разумна неутралност в успокояващи естествени цветове.

Тапети и завеси с цветен печат – как да намерите баланс

Ботаническият текстил също е популярен като флористична украса. Тъкани и стилистични договорености. И намерението на дизайнера, и палитрата от цветове се предават по най-интересния начин. А текстурата на самия материал и сянката на фона служат като допълнителни изразителни средства. Особено благоприятни такива отпечатъци изглеждат близо до монохроматични повърхности.

Цветни завеси

Ако не знаете как да изберете завеси за тапети в голямо цвете, добре е да знаете, че няма твърде много модели. Тогава е по-добре да изберете монотонни завеси. Нека тапет с цветен печат бъде основният чип в дизайна.

Тогава нюансите, които са върху завесите, могат да се използват и за други елементи на интериора: вази, часовници, картини, черги, килими. По-добре е текстилите в стаята да са плътни, ако стената е акцент и на нея вече има цветя.

Светли цветя по стените

Римски завеси, тюл или щори, на които цъфтят цветята, вече имат изразителен ефект. Ето защо, те също е по-добре да се комбинират с прости тапети, на които няма модели. За да допълнят изображението и да подчертаят красотата на завесите, може да вземете възглавнички с флорални щампи или мебели с ярка тапицерия.

За повече свежи идеи и най-вече екип, които да съдейства, да ги реализирате, посетете: depo.bg.

Show More
Back to top button
error: Content is protected !!